NUOTTI-valmennus

Toimin Nuotti-valmentajana 1.1.2024 alkaen Etelä-Karjalan alueella. Nuotti-valmennukset toteutan Koulutus- ja kehittämiskeskus Siria Oy.n nimissä ollen osana valtakunnallista Sirian Nuotti-valmentaja tiimiä. 

Nuotti-valmennus on tarkoitettu 16-29 vuotiaille nuorille, joilla on haasteita suunnata elämäänsä opintojen tai työelämän suhteen, ehkä myös muitakin elämän hallinnallisia ja arkeen vaikuttavia asioita haastamassa. Nuotti-valmennus on nuoren elämää ja arkea tukevaa toimintaa, jossa valmentaja kulkee nuoren rinnalla arjen asioissa ja omia tavoitteita kohti. Valmennus koostuu 20 tapaamisesta ja kestää 5 kuukautta. Valmennus on nuorelle maksutonta ammatillista kuntoutusta ja valmennuksen ajalle nuori voi hakea Kelan kuntoutustukea. 

Toteutan Nuotti-valmennusta koko ammattiosaamiseni laajuudella ja palveluvalikolla, eläin- ja luontoavusteisesti myös.

Hakiessa Nuotti-valmennusta nuorella on oikeus valita itselleen valmentaja alueella toimivista Nuotti-valmentajista. Hakutilanteessa kerro mahdollinen oma toiveesi, kaikki Nuotti-valmennuksen palveluntuottajat löytyvät Kelan nettisivuilta. 

Valmennukseen haetaan soittamalla Kelaan p. 020 692 205, jolloin haluprosessi käynnistyy. Puhelussa saat tietoa, kuinka prosessi etenee. Tarvittaessa olen apuna jo tässä vaiheessa, joten voit olla myös minuun ensin yhteydessä p. 050-5536880. 

https://www.kela.fi/nuotti-valmennus

https://www.siria.fi/palvelut/nuottivalmennus

https://www.siria.fi/asiantuntijat/carita-wikstrom